Iets voor jou?

m

Adviseurs

Krachten bundelen

Impact gelooft in het bundelen van krachten en wil samen met experts in de markt het netwerk opbouwen, waarin het gebruik maken van elkaars competenties moet leiden tot continuïteit en het creëren van impact.

Je werkt misschien al jaren succesvol als zelfstandige of je staat wellicht op het punt om de grote stap te zetten om voor jezelf te beginnen. Wat je overwegingen ook zijn, je bent welkom als ondernemer bij het groeiende trainers netwerk van Impact training & advies.

Als ondernemer bij Impact training & advies heb je het beste van beide werelden. Je bent zelfstandig ondernemer met alle vrijheid en voordelen die daarbij horen. Maar binnen Impact sta je er niet alleen voor en zijn er collega ondernemers die graag met je meedenken en mee ondernemen.

En behalve je collega-ondernemers werken er op het kantoor van Impact training & advies professionele en enthousiaste medewerkers die elke dag aan de slag zijn om achter de schermen bij te dragen aan jouw succes. We faciliteren kennisdeling, subsidie aanvragen en diensten (denk onderwijskundige ondersteuning, administratie en marketing) zodat je je blijft ontwikkelen en je marktwaarde ook in de toekomst gegarandeerd blijft.
En ten slotte zijn we ook een sociale club waar je gezien wordt, met veel activiteiten om plezier te hebben en elkaar beter te leren kennen.

Welkom bij Impact!

Adviseurs die jou voor gingen

Heb je nog ruimte en wil je trainingen samen met ons aanbieden en/of uitvoeren?

Wil je samen met ons de mogelijkheden verkennen om gebruik te maken van het STAP-budget?