coachen via skype: “even wennen”

Marloes is pedagogisch medewerker op een peutergroep

Coachen via Skype is een manier om ook mensen die wat verder weg wonen te ondersteunen in hun leerproces. Een goede voorbereiding op het gesprek is wel een voorwaarde. Zo heeft Marloes uit Gouda van tevoren haar filmopname naar me gestuurd, voorzien van haar leervraag. Deze opname heb ik in het licht van haar leervraag bekeken. Ook Marloes had haar filmopname van tevoren meerdere malen gezien. Tijdens het Skype gesprek konden we zodoende goed reflecteren.

meer informatie

“dankzij de coaching ben ik op scherp gezet”

Linsey is pedagogisch medewerker op een babygroep

Linsey werkt met veel plezier als pedagogisch medewerker op een babygroep. Toch wil ze weten hoe ze nog meer uit zichzelf en daarmee de kinderen kan halen. Daarom besluit ze de hulp in te roepen van een coach van Impact. Dit traject bevalt Linsey zelfs zo goed dat ze momenteel bezig is met een opleiding pedagogiek aan de HvA.

Meer informatie

VVE koptraining Kaleidoscoop: “ik ben anders gaan werken”

Zaina is pedagogisch medewerker op een VVE-groep op een kinderdagverblijf

Zaina volgde bij Impact de koptraining Kaleidoscoop. Destijds was ze werkzaam als pedagogisch medewerker op een voorschool; tegenwoordig op een VVE-groep op een kinderdagverblijf. Al tijdens de training merkte ze de effecten ervan.

Meer informatie

basistraining VVE: “na 20 jaar ervaring toch heel inspirerend”

angelique is pedagogisch medewerker op een peutergroep

Angelique werkt al  20 jaar als pedagogisch medewerker op een peutergroep. Ondanks haar ervaring en haar idee dat een training niet veel meer zou toevoegen volgde ze toch basis training VVE bij Impact met een verrassend resultaat.

meer informatie