Iets voor jou?

Beter voor jezelf opkomen

Beter voor jezelf opkomen

850€

Over deze training

Word jij niet gehoord door je omgeving en vind je het lastig voor jezelf op te komen? Dan is deze training wat voor jou!

 

De meeste mensen hebben wel een periode in hun leven het gevoel dat ze geleefd worden en niet de dingen doen waar ze gelukkig van worden. Je wilt wat anders maar weet niet hoe. In deze training vergroot jij je algemene inzetbaarheid en arbeidsmarktrelevantie door te ervaren en te zien wat jij anders zou kunnen doen om meer (beter) gezien en gehoord te worden. Je leert wat er allemaal komt kijken wanneer je voor jezelf opkomt. Daarbij gaat het over je waarden, overtuigingen en houdingen en welke invloed deze hebben in het contact met de ander.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die bereid zijn om kritisch naar zichzelf te kijken en willen ontdekken hoe ze beter voor zichzelf op kunnen komen.

Toelating

Om de training ‘Beter voor jezelf opkomen’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal MBO denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 3 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. Je start de training met een individueel moment met je begeleider. Hier bespreek je jouw leerdoelen, maak je afspraken en bedenk je samen hoe jij het maximale uit de training kan halen. Vervolgens ga je aan de slag met de theorie en praktijk opdrachten. Jij hebt recht op een individueel begeleidingsmoment per module. Deze momenten zijn er om te reflecteren en te leren. Je plant deze momenten in overleg met jouw begeleider in. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Krachtig en met meer zelfvertrouwen communiceren.
 • Zorgen dat je gehoord wordt.
 • Keuzes maken die echt bij je passen.
 • Staan wat voor jou belangrijk is.
 • De weg gaan waar jij zelf blij van wordt.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van training met een maximum van één jaar. Daarnaast ontvang jij aanvullend lesmateriaal.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van deze training heb jij je communicatieve vaardigheden verbeterd zodat je beter voor jezelf op kan komen en beter gehoord wordt door je omgeving. Je hebt weer de regie over eigen leven omdat je inzicht hebt in eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Jij staat dus weer stevig in je schoenen en weet zelfbewust richting te geven aan je leven!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • één persoon
 • vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 850,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen. Klik hier voor informatie over het STAP-Budget.


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO +
Studiebelasting: 22 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0