Iets voor jou?

Succesvol medewerkers werven

Succesvol medewerkers werven

1000€

Over deze training

Lukt het maar niet om de juiste medewerkers te werven en te behouden in de veranderende arbeidsmarkt? Dan is deze training wat voor jou!

 

Tegenwoordig wordt er meer hybride gewerkt, is de arbeidsmarkt diverser geworden en zijn ook de wensen ten aanzien van de werkgevers veranderd. Deze training is gericht op het vergroten van het leervermogen en geeft jou meer inzicht in hoe om te gaan met de veranderde arbeidsmarkt en bijbehorende dynamiek. Jij leert wat de trends zijn, waarom de oude manier van werven en selecteren niet meer werkt, hoe je wel goed en robuust je werving- en selectieproces inricht en vervolgens ook je medewerker behoudt door zorg te dragen voor een inclusieve werkvloer.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Voor medewerkers binnen HR, P&0 en Recruitment.

Toelating

Om de training ‘Succesvol medewerkers werven’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal HBO denkniveau.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de 5 modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, praktische oefeningen en een persoonlijke actieplan. Daarnaast heb jij recht op 1,5 uur individuele begeleiding per module. Deze momenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De laatste technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten omtrent de trends in de arbeidsmarkt.
 • De invloed van eigen overtuigen en houdingen op sollicitanten.
 • Het inrichten van een werving- en selectieproces dat wel werkt.
 • Het behouden van de medewerkers en het belang van inclusie op de werkvloer.
 • Verschillende strategieën zodat jij en je organisatie flexibel blijven in deze veranderende arbeidsmarkt en wereld.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar. Daarnaast ontvang jij aanvullend lesmateriaal.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Jij beschikt na afronding van deze training over voldoende kennis om het eigen werving- en selectieproces in te richten. Daarnaast weet jij hoe een cultuurverandering naar een inclusief beleid kan worden vormgegeven. Jij kunt dus overgaan naar een methode die wel werkt!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • één persoon
 • vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1000,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen. Klik hier voor informatie over het STAP-Budget.


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: HBO +
Studiebelasting: 20 uur
Looptijd: 4 – 8 weken
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0