Iets voor jou?

(Extern) vertrouwenspersoon

(Extern) vertrouwenspersoon

1195€
Trainer:
Vakgebied:

Over deze training

Help mee met het creëren van een sociaal veilige en integere werkomgeving! Als vertrouwenspersoon heb je een belangrijke rol in het voorkomen en beperken van ongewenste omgangsnormen en schendingen van integriteit. Als extern vertrouwenspersoon heb je een onafhankelijke positie, je zorgt voor opvang en begeleiding na een hulpvraag, je informeert en inspireert de organisatie en adviseert het bestuur en management.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die de rol van (extern) vertrouwenspersoon ambieert. Dit kan vanuit verschillende achtergronden, bijvoorbeeld als coach, arbeidspsycholoog, HR-medewerker of werknemer van een organisatie.

Programma

De training is opgebouwd uit online modules met opdrachten en 3 uur individuele begeleiding. De opdrachten zijn o.a. gericht op kritieke beroepssituaties, waarbij gebruik wordt gemaakt van video opnames die als input worden gebruikt bij individuele contactmomenten.

 

Tijdens de training wordt o.a. ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • De rol, taken en het werkveld van de vertrouwenspersoon
  • Juridische aspecten
  • Ongewenste omgangsvormen en integriteit
  • Organisatie advies

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van deze training kun je ingezet worden als (extern) vertrouwenspersoon. Je hebt hiervoor de theoretische kennis, inzicht in de wet- en regelgeving, de kaders en de taken en verantwoordelijkheden. Je beheerst de benodigde gespreksvaardigheden en hebt de persoonlijke groei richting vertrouwenspersoon doorgemaakt. Het door jezelf opgesteld actieplan heb je vertaald in concrete doelen.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • één persoon
  • vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1195,- ACTIE: gratis met STAP!

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen. Klik hier voor informatie over het STAP-Budget.


 

Resultaat: Certificaat
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 20 – 30 uur
Looptijd: 3 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0