Iets voor jou?

  /  Nieuws & artikelen   /  Artikel   /  Een betere versie van jezelf!

Een betere versie van jezelf!

Weinig energie hebben, gespannen zijn, je somber voelen, concentratieproblemen en/of vergeetachtigheid.
Dit zijn een aantal kenmerken van een Burn-out. Veel mensen kampen met een Burn-out. In veel gevallen is dit werk gerelateerd maar ook door privé gebeurtenissen kun je overbelast raken waardoor je in een burn-out terecht komt.

Jouw ontwikkeling begint bij de eerste stap!

Maak kennis met Impact

 

Wat kan jij doen om stress te verminderen?

Het kan helpen om eerder aan de rem te trekken maar het kan ook helpen om je eigen intuïtie te verbeteren en je eigen grenzen te leren kennen. Dit alles draagt bij aan het verminderen van stress.

Bij Impact Training & Advies kun je de training Stress en Burn-out reductie met het STAP-budget geheel gratis volgen.
Deze training zorgt ervoor dat je stress bij jezelf leert herkennen en het leert je, hoe je kunt reageren om het stressniveau te laten zakken. Door middel van creatieve oefeningen en opdrachten gebaseerd op craftfulness leer jij jezelf beter kennen en leer je om te gaan met stressvolle situaties.
Ingrijpende gebeurtenissen hebben Impact op ons leven.

Veel van ons maken ingrijpende gebeurtenissen mee. Die gebeurtenissen hebben vaak veel Impact op ons dagelijks leven en onze mentale gezondheid.
Neem nou een scheiding, ontslag, burn-out of een bore-out.

Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat.
‘Doe dat dan ook’, zegt personal coach Benno Diederiks. Durf, neem risico’s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario’s. Want er is maar één regisseur van je eigen leven – en dat ben jij.

Werk aan jezelf en kom terug in je kracht.

Bij Impact Training & Advies kun je de training Terug in je kracht met het STAP-budget voordelig en in sommige gevallen geheel kosteloos volgen.
Deze training is ontwikkeld voor mensen die te maken hebben of hebben gehad met tegenslag en daardoor uit balans zijn geraakt. Mensen die zichzelf willen herpakken en daarin begeleid willen worden door professionals.

Het programma ‘Terug in je kracht is gebaseerd op het boek ‘Maak je comeback’, geschreven door Hans van Breukelen en Benno Diederiks.

Grijp nu je kans om de regie terug te pakken! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden, met het programma ‘Terug in je kracht’.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password