Impact training & advies wordt overgenomen door WerkendLeren.

Deze organisatie met landelijk bereik leidt al jaren professionals in de kinderopvang op en heeft veel expertise op het vakgebied in huis. Met deze overname breiden we het aanbod van Impact training & advies uit, en blijven wij onder dezelfde naam actief.

“Door onze opleidingen te bundelen kunnen we kinderopvangorganisaties een compleet pakket bieden om te professionaliseren en te groeien”, vertelt Michiel Mollink van WerkendLeren.

“Samen met de trainers en onderwijskundigen van WerkendLeren gaan we nog meer nieuwe trainingen en workshops ontwikkelen”, deelt Michiel. “We hebben volop plannen die aansluiten bij de actuele ontwikkelingen in de kinderopvang en de nieuwste inzichten in de ontwikkeling van kinderen.”

 

Professionals laten groeien

Impact training & advies ontstond eind 2017 vanuit de ervaring van Impuls Kinderopvang. Met praktische trainingen, workshops, coaching en advies maakten we iedere dag de kinderopvang een beetje beter. En dat blijven we doen. Met de overname door WerkendLeren gaan we ook buiten de regio Amsterdam professionals in de kinderopvang opleiden. Ons gezamenlijk doel: groei van professionals en kinderen.

 

Bekijk hier het aanbod van Impact training & advies en WerkendLeren.

contact met Impact

Herengracht 450 – 454 (op afspraak)

1017 CA Amsterdam

Telefoon 088 28 27 020

Postadres

Postbus 9139

1006 AC Amsterdam