Iets voor jou?

Verbeter je digitale vaardigheden met Impact

In het dagelijks leven en op de werkvloer is automatisering niet meer weg te denken.  
Neem digitale vaardigheden zoals programma’s als Word en Excel. Deze behoren tegenwoordig als standaard vaardigheden van iedere werknemer. Door te beschikken over de vaardigheden van de Office programma’s zorg je ervoor dat jouw dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer efficiënter en effectiever kunnen worden uitgevoerd.

Wist jij dat?
Als je gaat solliciteren naar een nieuwe baan je kansen kan verhogen om aangenomen te worden door te beschikken over het beheersen en toepassen van Microsoft Word en Excel.

Bij Impact training & advies kun je trainingen volgen om deze vaardigheden te ontwikkelen en of te verbeteren.
Hieronder een aantal training met informatie.

Basiskennis computergebruik.
Met deze training leer je werken met de computer. Vanuit kennis over de computer en automatisering, leer je op een methodische manier hoe de computer jouw leven kan vereenvoudigen.

Word basis en Word geavanceerd.
In deze training leren we je alles over de functies van Microsoft Word zoals: alinea’s opmaken, het afbreken van woorden en documentbeveiliging. Daarna gaan komen de geavanceerde functies aanbod, wat een voordeel is als je veel lange teksten gaat schrijven.

Excel basis en Excel geavanceerd.
In deze training leren we je alles over de functies van Microsoft Excel, zoals: het Rekenen met behulp van Excel, Grafieken, sparklines en slicers. Daarna komen de meer geavanceerde functies aanbod, waarmee je jouw analytische mogelijkheden verbeterd.

Misschien beschik je al over de bovengenoemde vaardigheden en wil je, je verder verbreden. 

Impact training & advies biedt ook trainingen aan die jouw leren werken met Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Adobe Indesign. Je leert illustraties te ontwikkelen in Illustrator, het bewerken van afbeeldingen en ontwerpen in Photoshop en creëer je layouts voor drukklare flyers, magazines, brochures, etc. in Indesign. Deze training is bedoeld voor mensen die hun digitale en grafische vaardigheden willen ontwikkelen voor hun huidige of toekomstige beroep.

Heb je interesse in een plek op de creatieve arbeidsmarkt of zoek jij naar een specialisatie in je huidige creatieve beroep?

Leer dessins maken voor de mode industrie? In de training Adobe Photoshop en Illustrator, specifiek voor allround dessinontwerpen leer je om Adobe Photoshop en Illustrator toe te passen voor de industrie. Je leert dessins (allover prints) te maken voor: fashion, textiel, interieur (beddengoed, behang) en stationery. Hiervoor heb je toegang tot de instructie-animaties en kun je gedetailleerd lesmateriaal downloaden, waarin de functionaliteit van Illustrator en Photoshop en het maken van all over prints wordt uitgelegd. Je ontvangt persoonlijke begeleiding. Stel onbeperkt vragen en ontvang feedback op je opdrachten. De vragen kunnen beantwoord worden via mails, ondersteund met screenshots en eventueel een op maat gemaakte video.

Maar misschien ben jij van je huidige zelfstandige en creatieve beroep op zoek naar de mogelijkheden om een eigen kledinglijn te ontwikkelen.

Wanneer jij de training Adobe Illustrator, specifiek voor Technisch Modeontwerpen volgt leer je patroontekenen vanaf de basis in Adobe Illustrator. Je leert diverse kledingpatronen vanaf een leeg blad te ontwikkelen (o.a. rok, jurk, broek, top, incl. diverse mouwen, kragen, sluitingen en aanpassingen.) Daarnaast leer je technische tekeningen te maken voor de mode-industrie. Maak kennis met vakterminologie in het Nederlands en Engels, doe kennis op over naadsymbolen, artworks, labeling, werken met leveranciers en meer. Leer complete en werkbare tekeningen te maken, welke klaar zijn voor gebruik in de mode-industrie.

Bij Impact training en advies kun je in veel gevallen kosteloos een training volgen door gebruik te maken van jouw STAP-budget. Wil je meer informatie over de trainingen of heb je een andere vraag. Plan dan een afspraak in met één van onze relatiemanagers. 

Heb je een praktische vraag over een training zoals bijvoorbeeld de startdatum van de training of de locatie waar de training gegeven wordt? Neem contact op met de klantenservice@impacttrainingenadvies.nl.