Iets voor jou?

Wil jij cliënten begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl?

Als leefstijltrainer begeleid je jouw individuele cliënten via een unieke route. Je leert je cliënten spelenderwijs gezondere keuzes te maken en geeft ze inzicht in onderliggende processen met het oog op blijvende gedragsverandering. Onze training geeft je tools voor een succesvolle, laagdrempelige en vooral praktijkgerichte aanpak. Je kunt ermee aan de slag binnen je eigen netwerk en in het bedrijfsleven. 
Impact training & advies: Is op zoek naar gewichtsconsulenten en mensen vanuit de Zorg & Welzijn voor de functie van leefstijltrainer.


Het doel?

Landelijke dekking en samen een gezond verschil maken op basis van preventie. We willen er zijn voor iedere volwassene die professionele leefstijlbegeleiding nodig heeft. Ook voor de mensen die niet terecht kunnen bij de GLI en ook voor mensen die geen geld hebben voor een dure coach. Dit is een unieke kans om daadwerkelijk ziekteverzuim terug te dringen en duurzame inzetbaarheid te vergroten. We bieden een totaalpakket op basis van blended learning onderwijs en persoonlijke begeleiding. Onze cliënten zijn individuele belangstellenden die 1 op 1 coaching willen. Met ons groeiende team van leefstijlprofessionals uit de praktijk ontzorgen wij ook bedrijven en organisaties die belang hebben bij fitte medewerkers.

Als trainer kun je invulling geven op een manier die het beste bij jou en de cliënt past: door middel van persoonlijke sessies op locatie, telefonisch of via beeldbellen. Als je wilt kun je ook groepssessies organiseren en gebruik maken van de groepsdynamiek en de kracht van verbinding. Je bepaald het als trainer helemaal zelf.



Manier van begeleiden
Als trainer kun je hieraan invulling geven op een manier die het beste bij jou en de cliënt past: door middel van persoonlijke sessies op locatie, telefonisch of via beeldbellen. Als je wilt kun je ook groepssessies organiseren en gebruik maken van de groepsdynamiek en de kracht van verbinding. Je bepaalt het als trainer zelf.

Trainingstools
Je ontvangt diverse tools en materialen, onder meer het e-boek ‘De 12 basics voor een gezonde leefstijl’ voor je cliënten en de handige Body & Mind Vitaliteitscheck als instrument om de beoogde veranderingen en vooruitgang te kunnen meten. Ook krijg je de beschikking over een professionele voedingsapp voor je cliënten.

1. Professionele voedingsapp

Uniek voor leefstijltrainers is de toegang tot een professionele voedingsapp die je voor jezelf en/of je cliënten kunt inzetten, bijvoorbeeld als er een hulpvraag is op het gebied van over- of ondergewicht. De toegang is voor een jaar. Daarna kun je overwegen om een abonnement te nemen met collectiviteitskorting. We werken hiervoor samen met hbo-opgeleide voedingsdeskundigen die voor onze cliënten persoonlijke, op maat gemaakte dagmenu’s maken. De menu’s zijn afgestemd op verschillende doelgroepen, makkelijk te bereiden en bevatten natuurlijke, voedzame (volwaardige) voedingsstoffen.  Voeding is een essentieel onderdeel voor een gezond leven. Hoe concreter dit wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, doelen en mogelijkheden voor de cliënt, hoe beter. Coaching op gedragsverandering centraal, de app dient ter ondersteuning op het gebied van gezonde voeding. 

2. Marketingondersteuning

Het is belangrijk dat potentiële cliënten om je heen weten wie je bent, waar je voor staat, wat je te bieden hebt. Impact training en advies ontzorgt en faciliteert, zodat jij kunt focussen op jouw corebusiness: leefstijlbegeleiding. Leefstijltrainers opgeleid vanuit Impact training en advies zijn overwegende Zzp-ers. Je ontvangt daarom ook marketing-ondersteuning. Denk aan tips & tops voor je eigen website, een eigen aanmeldpagina en het gebruik van social media.  Ben je in loondienst? Dan onderzoeken we samen met jou en je collega’s de specifieke mogelijkheden binnen de organisatie. De ondersteuning van Impact training en advies is altijd maatwerk.


Accreditatie:
Aanvraag voor accreditatie voor studiepunten BGN is in behandeling.

Leuk weetje!
Wanneer jij als zelfstandig leefstijltrainer aan de slag gaat zal je jouw investering in
de training al snel terugverdienen.

Ervaringen

“Ik was al BLCN-gecertificeerd leefstijlcoach en gediplomeerd voedingsdeskundige. Met de bijscholing van IMPACT voor leefstijltrainers kan ik mijn coachvaardigheden combineren met professioneel onderwijs. Nu kan ik een nog een grotere doelgroep bedienen.”

– Monique van Limborgh, eigenaar praktijk MooiSlank Voeding- & Lifestyle Coaching

“Als diëtist en voormalig medewerker bij de Hartstichting heb ik de nodige kennis en vaardigheden in huis om mensen te begeleiden op voeding en leefstijl. De bijscholing van IMPACT voor trainers heeft me aangenaam verrast. De training steekt didactisch prima in elkaar. De module Leefstijl en mondhygiëne was nieuw voor mij. Zo zie je maar dat er altijd wat te leren valt. Deze bijscholing is een aanrader voor professionals.”

– Rolina Grasmeijer, diëtist en leefstijcoach

Kosten
Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie 2 = 1!
Volg deze training t.w.v. €1.990,- nu voor €995,-
Deze actie loopt tot 1 september 2023.
De training is dus geheel kosteloos te volgen met inzet van jouw STAP-budget.
(Lees de voorwaarden van deze actie op onze website)
Geen gebruik maken van het STAP-budget?
Geen probleem!
Je kan deze training ook in termijnen betalen.

Voorwaarden
Vanuit Impact training & advies geldt de eis dat deelnemers die uiteindelijk willen profiteren van de actie, de aankomende 3 aanvraagvakken meedoen met de aanvraag voor het STAP-budget.
Wat houd dit in?
Je schrijft je in voor de STAP aanvraag ondersteuning.
Op data 3 juli, 4 september en 1 november zit je klaar voor je aanvraag.

Impact training & advies neemt op de deze data contact met je op om je te kunnen ondersteunen bij de aanvraag.
Wat heb je nodig?
Om het STAP-budget te kunnen aanvragen, heb je de volgende gegevens nodig:
// DigiD
// STAP-aanmeldingsbewijs (uit deze mail)
// Studentgegevens (uit deze mail)

Let op!
Zorg ervoor dat je de DigiD gegevens bij de hand hebt.

Bij Impact training en advies kun je in veel gevallen kosteloos een training volgen door gebruik te maken van jouw STAP-budget. Wil je meer informatie over de trainingen of heb je een andere vraag. Plan dan een afspraak in met één van onze relatiemanagers. 

Heb je een praktische vraag over een training zoals bijvoorbeeld de startdatum van de training of de locatie waar de training gegeven wordt? Neem contact op met de klantenservice@impacttrainingenadvies.nl.