Iets voor jou?

Adobe Photoshop en Illustrator, specifiek voor allround dessinontwerpen

Adobe Photoshop en Illustrator, specifiek voor allround dessinontwerpen

1000€
Trainer:

Over deze training

Wil jij je kennis over het gebruik van Adobe Photoshop en Illustrator verbreden door dessins te kunnen ontwerpen geschikt voor branches zoals mode, interieur en stationery? Dan is deze training wat voor jou!

 

In deze leer training leer jij Adobe Illustrator en Photoshop toe te passen voor de industrie. Je leert dessins (allover prints) te maken voor: fashion, textiel, interieur (beddengoed en behang) en stationery. Hiervoor heb je toegang tot instructie-animaties en kun je gedetailleerd lesmateriaal downloaden, waarin de functionaliteit van Illustrator en Photoshop en het maken van all over prints wordt uitgelegd. Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject is volledig online en geheel zelfstandig te volgen. De training ‘Adobe Photoshop en Illustrator, specifiek voor allround dessinontwerpen’ is te volgen middels individuele begeleiding. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

De training is bedoeld voor mensen die zich willen bekwamen in het toepassen van Adobe Photoshop en Illustrator in de mode-, grafische- of textielindustrie of interieursector. Je hebt interesse in een plek op de creatieve arbeidsmarkt of zoekt naar een specialisatie in je huidige creatieve beroep.

Toelating

Om de training ‘Adobe Photoshop en Illustrator, specifiek voor allround dessinontwerpen’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. De training start vanaf de basis en er is geen voorkennis van Adobe Illustrator of Adobe Photoshop nodig.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, verschillende praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding. Jij hebt de mogelijkheid onbeperkt vragen te stellen en je ontvangt feedback op de gemaakte opdrachten. De vragen kunnen beantwoord worden via de mail, ondersteund met screenshots en eventueel op een maat gemaakte video.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Het maken van een basis- en gevarieerd rapport voor verschillende sectoren als: interieur, stationery en mode.
 • Het verwerken van handgetekende illustraties in een print.
 • Het maken van grafische prints.
 • Het maken van rapporten van beddengoed/raamdecoratie.
 • Het maken van een Mock-up en een drukklaar bestand.
 • Kleuren scheiden voor zeefdruk
 • De samenwerking met Photoshop en Illustrator
 • Je leert over industriële textieltechnieken en waar je rekening mee moet houden bij het ontwikkelen van een dessin
 • Je leert waar je rekening mee moet houden m.b.t. kleur voor de techniek, de klant en alle bijbehorende functies in Illustrator
 • Je leert commercieel werken en werken voor een agent vs. Eigen acquisitie

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar. In deze digitale leeromgeving heb jij naast de theorie en praktijkopdrachten toegang tot instructie-animaties en video’s. Daarnaast kun jij gedetailleerd lesmateriaal downloaden.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training ben je in staat om zelfstandig te werken met Adobe Photoshop en Illustrator. Je kent de verschillen per sector en je kan nu dessins maken, rapporten opstellen en een drukklaar bestand aanleveren. Jij hebt nu de mogelijkheden van het werken als werknemer en freelancer ontdekt!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1000,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO
Studiebelasting: 2 – 4 uur per week
Looptijd: 12 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0