Iets voor jou?

VE coach

VE coach

795€

Over deze training

Wil jij het certificaat VE-coach behalen waardoor je voldoet aan de hernieuwde eisen en op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen? Dan is deze training wat voor jou!

 

Sinds januari 2022 zijn VVE-locaties verplicht om een pedagogisch beleidsmedewerker of coach in te zetten op hbo-niveau. Deze training richt zich op de taken van de VE-beroepskracht, het hernieuwde kwalificatiedossier en de wet- en regelgeving rondom VVE. Er wordt rekening gehouden met verschillende VVE-methoden.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door een online leeromgeving en klassikale bijeenkomsten waarin je aan de slag gaat met theorie en opdrachten.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor beleidsmedewerkers/pedagogisch coaches binnen de VE.

Toelating

Om de training ‘VE coach’ te volgen wordt verwacht dat je werkzaam bent in bovengenoemde functie of deze ambieert, en je hiervoor beschikt over de vereiste opleiding(en).

Programma

Deze training bestaat uit 3 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie en bijbehorende praktijkopdrachten. Daarnaast vinden er drie klassikale bijeenkomsten van een dagdeel plaats waarin je bezig gaat met theoretische verdieping en praktische handvatten. De training wordt afgesloten met een afrondende (praktijk)opdracht.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wet- en regelgeving basisvaardigheden coaching
  • Welbevinden & betrokkenheid en Ruimte & aanbod
  • Zorgstructuur en individuele behoeften

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar.

Toegang

Je wordt geïnformeerd over de definitieve startdatum en locatie zodra deze bekend zijn. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het afronden van de training ontvang jij het certificaat VE-coach. Je voldoet hiermee aan de hernieuwde eisen en je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Je voelt je zelfverzekerd in het verbeteren en ontwikkelen van beleid en praktijk binnen de voorschoolse educatie!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • Eén persoon
  • Vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 795,-


 

Resultaat: Certificaat
Niveau: HBO
Studiebelasting: 25 – 30 uur
Looptijd: 8 – 12 weken
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0