Iets voor jou?

Pedagogisch coach (IKK eisen)

Pedagogisch coach (IKK eisen)

1000€

Over deze training

Wil jij het Branche erkende certificaat behalen waardoor jij voldoet aan de eisen die aan een pedagogisch coach worden gesteld vanuit de wet IKK? Dan is deze training wat voor jou!

 

De training pedagogisch coach is voor pedagogisch medewerkers die hun coaching vaardigheden willen ontwikkelen. Tijdens de training is er onder andere aandacht voor de basis van coachen met thema’s als: jouw positie als coach, gesprekstechnieken reflecteren en omgaan met weerstand. Daarnaast worden verschillende coaching middelen en vormen behandeld en verschillende tools als de kijkwijzer voor het pedagogisch handelen en video interactiebegeleiding. Tenslotte leer je stap voor stap een coaching traject op te stellen en de pedagogisch medewerker te ondersteunen bij het formuleren van een ontwikkelvraag.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door klassikale bijeenkomsten waarin je aan de slag gaat met theorie en praktijkopdrachten.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die werkzaam is als pedagogisch medewerker.

Toelating

Om de training ‘Pedagogisch coach’ te volgen wordt verwacht dat je werkzaam bent in bovengenoemde functie op niveau 4, en je hiervoor beschikt over de vereiste opleiding(en).

Programma

Deze training wordt fysiek gegeven en bestaat uit 4 groepsbijeenkomsten van 4 uur. Tussendoor ga je aan de slag met praktijkopdrachten en krijg je 2 keer een individueel coaching gesprek, afgestemd op jouw ontwikkelvraag. De training wordt afgerond met een afrondende (praktijk)opdracht.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Jouw positie als coach
 • Gesprekstechnieken
 • Omgaan met weerstand
 • Coaching methodieken
 • Het opstellen van een coaching traject

Leermiddelen & startdatum

Leermiddelen

Bij het volgen van de training worden de benodigde materialen aangeboden.

Startdatum

2-10-2024

Locatie

Amersfoort

Wat levert het je op?

Na afronding deze training voldoe je aan de eisen die aan een pedagogisch coach worden gesteld vanuit de wet IKK. Je kunt de verplichte coaching van pedagogisch medewerkers (10 uur per jaar per FTE) uitvoeren. Je beschikt dan ook over de juiste kennis en vaardigheden om de pedagogisch medewerkers te coachen. Je bent in staat de pedagogisch medewerkers te ondersteunen bij het formuleren van de ontwikkelvraag en stelt een ontwikkeltraject op.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Onze erkenningen

Kosten: € 1500,-


 

Resultaat: Branche erkend certificaat
Niveau: HBO
Studiebelasting: 30 – 50 uur
Looptijd: 1 – 3 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0