Iets voor jou?

Ben jij coach? ...Laten wij onze krachten bundelen!

Impact training & advies gelooft in het bundelen van krachten en wil samen met experts in de markt het netwerk opbouwen, waarin het gebruik maken van elkaars competenties moet leiden tot continuïteit en het creëren van impact.

We zijn op zoek naar trainers & coaches die o.b.v. individuele begeleiding, uitvoering willen geven aan het onderstaande trainingsaanbod. Bij deze programma’s hebben de deelnemers de mogelijkheid om een beroep te doen op het STAP-budget (max.€ 1.000,-).

Het trainingsaanbod:

Succesvoller communiceren

Deze training richt zich op communicatie, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Tijdens de training leer jij de deelnemer over de verschillende aspecten van communicatie. Dit begint bij de basis, waarin zij meer leren over de rol als zender en ontvanger. De module behandelt actief luisteren, miscommunicaties en het stellen van effectieve vragen. Daarnaast ga jij als individuele begeleider met de deelnemer in op lastige vormen van communicatie, zoals het geven en ontvangen van feedback en het omgaan met agressie.

Persoonlijke effectiviteit

De training richt zich op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van deelnemers. Jij leert de deelnemers hoe ze hun tijd op een prettige wijze kunnen managen, hoe ze regie over tijd kunnen krijgen via het stellen van doelen en het prioriteren van taken. De module behandelt ook hoe je op een prettige manier tot rust kan komen in pauzes en in vrije tijd. Daarnaast ga je samen met de deelnemer in gesprek over verschillende strategieën om meer mentale rust te creëren.

Mensgericht leidinggeven

Dit traject richt zich op het inzetten van mensgericht leidinggeven binnen organisaties. Jij daagt de deelnemer uit om na te denken over zijn rol als leidinggevende. Tijdens de training leert de deelnemer wat betrokkenheid is en hoe je medewerkers betrokken houdt bij de organisatie. De deelnemer leert hoe je mensen kan stimuleren om te groeien door doelen te formuleren en individuele krachten te benutten. De module behandelt oprechte interactie, het geven van feedback en het omgaan met weerstand.

Teams aansturen

Deze training richt zich op het aansturen van teams binnen organisaties. Als individuele begeleider daag je de deelnemer uit om na te denken over zijn rol als leidinggevende. Tijdens de training leer je deelnemers over de verschillende psychologische processen binnen het team en hoe zij deze als leidinggevende kan ondersteunen om zo teamwork te stimuleren. De module behandelt wat een team effectief maakt, hoe teamgesprekken gevoerd moeten worden en hoe je conflicten kan managen.

Denken van de 21ste eeuw

Deze training richt zich op het inzetten van 21e-eeuwse vaardigheden binnen een organisatie. Tijdens deze training leer jij de deelnemers over de verschillende vormen van denken in de 21e eeuw. De module behandelt hoe deelnemers informatie tot zich kunnen nemen en hoe ze deze via kritisch denken kunnen verwerken. Daarnaast leer jij de deelnemers over de verschillende strategieën binnen het creatief denken en oplossingsgericht denken welk in de e-learning aan bod zijn gekomen. Deze strategieën bespreek je met de deelnemers om zo deze denkvormen om te zetten tot effectieve doelen voor de organisatie.

Zullen wij kennismaken?

Heb jij interesse om deelnemers individueel te begeleiden in een van de bovenstaande trainingsprogramma’s, vul dan het contactformulier hieronder in. Vervolgens ontvang je de folder en een mail met aanvullende informatie.

Voldoe je aan de kwaliteitseisen?

Impact training & advies streeft naar een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Om vast te stellen of jij voldoet aan de kwaliteitseisen, maken wij o.a. gebruik van een kwaliteitskader. Voldoe je aan de gestelde eisen? Dan verkennen wij graag een samenwerking met jou.

Marketing & Sales

Door samen op te trekken in het werven van deelnemers, creëren wij een groter bereik.

Wanneer jij zelf zorgt voor het werven van deelnemers, wordt de inspanning hiervoor extra beloond. Als hulpmiddel kun jij gebruik maken van onze diverse marketingmaterialen in een format van Impact training & advies, welke jij vervolgens kunt toepassen binnen jouw marketingkanalen. Doordat jij zelf deelnemers werft, ben jij het gezicht van de training en kun jij een warm netwerk opbouwen.

Tegelijkertijd voert Impact training & advies ook marketing voor het werven van deelnemers, hierdoor hebben we samen een nog groter marktbereik en kunnen we een groter aantal deelnemers voorzien in hun opleidingsbehoefte.

Wat doen we nog meer?

Jij ontvangt van ons een eigen inschrijfpagina, welke jouw deelnemers kunnen gebruiken voor de inschrijving. Op deze wijze kunnen we herkennen welke deelnemers van jou afkomstig zijn.

Impact training & advies faciliteert de deelnemer optimaal bij het aanvragen van het STAP-budget. Hierdoor wordt het aanvragen van de subsidie voor de deelnemer vereenvoudigd. Wij houden je op de hoogte van de voortgang, zodat jij de deelnemer kunt stimuleren om de vereiste stappen tijdig te zetten.

Doordat Impact training & advies zowel jou, als de deelnemer optimaal faciliteert, kun jij hetgeen doen wat je het liefst doet: het begeleiden van deelnemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling!

Plaatje_samenwerken2

Contactformulier

STAP-budget

Jij bent tussen de 18 en de 67 jaar

Je wilt jezelf ontwikkelen op de arbeidsmarkt

Je wilt gebruik maken van het STAP-Budget van max. € 1.000,-

Zullen wij kennis maken?

Heb jij interesse om samen te werken, plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in met één van onze medewerkers: klantenservice@impacttrainingenadvies.nl | 088 – 28 27 020

Wil jij op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.