Iets voor jou?

Image Alt

Samenwerken

Krachten bundelen

Impact training & advies gelooft in het bundelen van krachten en wil samen met experts in de markt het netwerk opbouwen, waarin het gebruik maken van elkaars competenties moet leiden tot continuïteit en het creëren van impact.

Als ondernemer bij Impact training & advies heb je het beste van beide werelden. Je bent zelfstandig ondernemer met alle vrijheid en voordelen die daarbij horen. Maar binnen Impact training & advies sta je er niet alleen voor en zijn er collega-ondernemers die graag met je meedenken en mee ondernemen.

Behalve je collega-ondernemers werken er op het kantoor van Impact training & advies professionele en enthousiaste medewerkers die elke dag aan de slag zijn om achter de schermen bij te dragen aan jouw succes.

Samen met jou en veel andere trainers vormen we een geweldig kennis- en groeinetwerk. Naast het ontwikkelen, vormgeven en vermarkten van trainingen, hebben we nog veel meer te bieden:

  • Marketing & verkoop
  • Kennis(deling)
  • Administratie
  • Netwerk

Welkom bij Impact training & advies!

Samenwerken

Werk jij als zelfstandig trainer? En ben jij opzoek naar een groter bereik en continuïteit? Dan is dit het moment voor jouw volgende stap. Impact training & advies biedt jou de mogelijkheid om samen te groeien en hierdoor een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze deelnemers.

Samenwerkingsvormen

Wij werken samen, en zijn op zoek naar:

  • Trainers/individuele begeleiders/coaches die programma’s van Impact training & advies willen uitvoeren.
  • Trainers/ontwikkelaars die samen met ons nieuwe programma’s willen ontwikkelen en deze samen willen aanbieden en uitvoeren.

Sta jij ook voor kwaliteit?

Impact training & advies beschikt over een NTRO- en CRKBO-erkenning; voor opdrachtgevers en deelnemers het bewijs dat we kwaliteit bieden en echt waarde toevoegen. Heb jij je kwaliteit ook al bewezen? Bijvoorbeeld via een certificaat van CRKBO, NRTO, NOBTRA, Noloc of Nobco?

Wij gaan graag met jou in gesprek!

Zullen wij kennis maken?

Heb jij interesse om samen te werken, plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in met één van onze medewerkers: klantenservice@impacttrainingenadvies.nl
088 – 28 27 020

Download folder

Naam

Wil jij op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.