Iets voor jou?

Basistraining VVE

Basistraining VVE

1900€

Over deze training

Wil jij de basiskennis en inzichten over de ontwikkeling van jonge kinderen beheersen waardoor jij in staat bent een veilige situatie te creëeren? Dan is deze training wat voor jou!

 

Wanneer je werkt met jonge kinderen op de kinderopvang, is het goed om je basiskennis eigen te maken over de ontwikkeling van jonge kinderen. Door op de juiste manier te begeleiden, creëer je voor kinderen een veilige situatie waarin ze optimaal leren en zich ontwikkelen.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door klassikale bijeenkomsten waarin je aan de slag gaat met theorie en praktijkopdrachten.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn in de kinderopvang of die de mogelijkheid hebben tot het uitvoeren van praktijkopdrachten in de kinderopvang.

Toelating

Om de training ‘Basistraining VVE’ te volgen wordt verwacht dat je werkzaam bent in bovengenoemde functie op niveau 3 of 4, en je hiervoor beschikt over de vereiste opleiding(en).

Programma

Deze training wordt fysiek gegeven en bestaat uit 12 bijeenkomsten van een dagdeel. Daarnaast werk je aan praktijkopdrachten, die je grotendeels uitvoert tijdens het werk. Daarbij vinden ter ondersteuning 5 individuele begeleidingsmomenten met jouw trainer plaats. Je houdt een portfolio bij van je vorderingen en activiteiten. Dit portfolio wordt beoordeeld als afrondende opdracht en vormt de basis voor certificering.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het begeleiden van kinderen vanuit de veelvoorkomende (spel)activiteiten en dagelijkse routine
  • Handelings- en doelgericht observeren, begeleiden en stimuleren
  • Interactievaardigheden

Leermiddelen & startdatum

Leermiddelen

Bij het volgen van de training worden de benodigde materialen aangeboden.

Startdatum

Je wordt geïnformeerd over de definitieve startdatum en locatie zodra deze bekend zijn.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van de training beheers je de basiskennis en inzichten over de ontwikkeling en leren van jonge kinderen en ben je in staat om kinderen te observeren en passende, uitdagende activiteiten aan te bieden. Hierbij maak je gebruik van de interactievaardigheden. Na afronding ben je startbekwaam om op een VVE locatie ingezet te worden!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • Eén persoon
  • Vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1900,-


 

Resultaat: Certificaat Basistraining VVE
Niveau: MBO
Studiebelasting: 90 – 110 uur
Looptijd: 10 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0