Iets voor jou?

Niek Konings

Niek Konings

Trainer

Sorry, op dit moment wordt er nog gewerkt aan dit profiel/deze pagina.

Opleiding: Civiele Techniek, Commercieel Technische Bedrijfskunde, Master of Business Administration en Sociale Psychologie

 

Werkvelden: Verandermanagement, Leiderschap, Organisatieontwikkeling en Civiele techniek.

 

Veranderen is goed maar geen doel op zich. Organisatie moeten vooral continue wendbaar zijn want nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dit vraagt soms veel van managers maar ook van medewerkers. Als trainer begeef ik mij op het raakvlak van mens, bedrijf en technologische vooruitgang.

Mijn werkwijze is vooral praktisch en passend bij de context van het bedrijf en/of mens. De klanten kennen hun business, mijn rol betreft het toevoegen van inzichten vanuit de werkvelden van verandermanagement, leiderschap en organisatieontwikkeling. De stijl is direct soms confronterend met een grote dosis humor en sociale veiligheid. Vanuit die insteek train en adviseer ik teams of individuen met als doel de effectiviteit te vergroten, passend bij de huidige tijdsgeest.

Mijn achtergrond laat een jarenlange ervaring als projectleider en leidinggevende zien. Ik sta nog dagelijks met de voeten in de klei bij een organisatie waar met een scala van teams gebouwd wordt aan de infrastructuur van Nederland.

 

Met Impact

Heeft u behoefte aan reflectie op (eigentijdse) organisatievraagstukken of wilt u als team/individu graag voorzien worden van nieuwe inzichten op het gebied van leiderschap en samenwerken. Impact beschikt over een scala aan deskundigen die tevens instaat zijn een meer gerichte en intensieve coaching vorm te geven. Neem gerust contact op voor een nadere verkenning van de mogelijkheden.