Iets voor jou?

Adviseur Rosaline McDonald

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Bij Impact training & advies begrijpen we dat het behouden van waardevolle medewerkers van onschatbare waarde is voor uw bedrijf of organisatie. Daarom willen we u een effectieve en praktijkgerichte oplossing bieden om ongewenste uitstroom van uw medewerkers te verminderen. Onze professionele aanpak is gericht op duurzame inzetbaarheid en maakt gebruik van de nieuwste inzichten op het gebied van BRAVO en Positieve Gezondheid.

Wat maakt onze leefstijltraining ‘Een gezonde leefstijl voor iedereen’ zo bijzonder? Ten eerste zijn we NRTO erkend, wat betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit ervan. Onze toegewijde trainers staan klaar om uw medewerkers persoonlijk te begeleiden. Onze trainers zijn zorgvuldig geselecteerde, gediplomeerde leefstijlprofessionals. Met hun praktijkgerichte aanpak en jarenlange ervaring zorgen ze voor een positieve en blijvende impact!

Onze training gaat verder dan de ‘standaard’  BRAVO basics. Het omvat ook professionele voedingsbegeleiding om een gezond gewicht te bereiken en indien nodig bieden we begeleiding bij het stoppen met roken. We geloven in een holistische benadering van duurzame inzetbaarheid, waarbij het welzijn van uw medewerkers centraal staat.

Wat kunt u verwachten? Onze leefstijltraining duurt 3 tot 6 maanden, waarbij we individueel onderwijs en persoonlijke coaching bieden. Dit maakt het mogelijk om een effectief en op maat gemaakt programma voor uw medewerkers te creëren. Vanaf september zijn onze leefstijltrajecten landelijk beschikbaar, dus uw medewerkers kunnen waar ze ook zijn profiteren van deze waardevolle training.

Benieuwd naar wat onze leefstijltraining voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? We staan voor  u klaar om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een duurzaam en gezond werkklimaat voor uw medewerkers!