Iets voor jou?

Adobe Illustrator, specifiek voor Technisch Modeontwerpen

Adobe Illustrator, specifiek voor Technisch Modeontwerpen

1000€
Trainer:

Over deze training

Wil jij je kennis over het gebruik van Adobe Illustrator verbreden door technisch correcte en complete modetekeningen te kunnen ontwikkelen? Dan is deze training wat voor jou!

 

In deze training leer jij patroontekenen vanaf de basis in Adobe Illustrator. Je leert diverse kledingpatronen vanaf een leeg blad te ontwikkelen, technische tekeningen te maken en complete en werkbare tekeningen te ontwerpen welke klaar zijn voor gebruik in de mode-industrie. Daarnaast maak jij kennis met vakterminologie in het Nederlands en Engels en doe jij kennis op over naadsymbolen, artworks, labeling, werken met leveranciers en meer.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen en bekwamen in het gebruik van Adobe Illustrator binnen technisch modetekenen en patroontekenen. Creatieve mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om een eigen kledinglijn te ontwikkelen en daarmee hun arbeidsmarktpositie te versterken.

Toelating

Om de training ‘Adobe Illustrator, specifiek voor Technisch Modeontwerpen’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je basiskennis hebt op het gebied van kleding naaien.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, verschillende praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding. Jij hebt de mogelijkheid onbeperkt vragen te stellen en je ontvangt feedback op de gemaakte opdrachten. De vragen kunnen beantwoord worden via de mail, ondersteund met screenshots en eventueel op een maat gemaakte video.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Het tekenen van verschillende kledingpatronen.
 • Het tekenen van fournituren, diverse plooien en kleding details.
 • Het maken van artwork, labels, naadsymbolen en platte tekeningen.
 • Leren over doelgroepen en de opbouw van een collectie.
 • Het aanleveren en inkleuren van technische tekeningen.
 • Werken met bibliotheken en het toevoegen van stiksels.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum één jaar. In deze digitale leeromgeving heb jij naast de theorie en praktijkopdrachten toegang tot instructie-animaties en video’s. Daarnaast kun jij gedetailleerd lesmateriaal downloaden.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training beschik jij over de kennis en vaardigheden om zelfstandig te werken met Adobe Illustrator t.b.v. de mode-industrie. Je kunt technische tekeningen maken, welke geschikt zijn voor de ontwikkeling van een modecollectie door een leverancier.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1000,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO
Studiebelasting: 2 – 4 uur per week
Looptijd: 12 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0