Iets voor jou?

Mensgericht leidinggeven

Mensgericht leidinggeven

995€
Vakgebied:

Over deze training

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in het aansturen van individuele werknemers op de werkvloer? Dan is deze training wat voor jou!

 

Deze training vergroot jouw leiderschapsvaardigheden in het aansturen van individuele medewerkers. Tijdens de training leer je wat het betekent om de volledige potentie van medewerkers te realiseren, vanuit de rol van een leidinggevende. Dit begint bij het creëren van betrokkenheid vanuit medewerkers en hen uitnodigen om te werken vanuit hun persoonlijke krachten. De training biedt tevens handvatten om groei bij medewerkers aan te moedigen via effectieve feedback. Ook leer je om te gaan met werkdruk en weerstand onder personeel.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding. De training ‘Mensgericht leidinggeven’ is ook te volgen middels een flexibel zelfstudieprogramma. Dit traject is volledig online en geheel zelfstandig te volgen.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die werkzaam is met een leidinggevende positie.

Toelating

Om de training ‘Mensgericht leidinggeven’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de 7 modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, opdrachten en een te maken actieplan. Daarnaast heb jij recht op 3 uur individuele begeleiding waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. Ook worden er tijdens de momenten doelen geconcretiseerd en praktijksituaties geanalyseerd. De afrondende opdracht is het opgestelde actieplan, deze wordt beoordeeld en besproken. De individuele begeleidingsmomenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De rol van een leider
 • De betrokken medewerker
 • De groeiende medewerker
 • De belangen van feedback
 • Externe krachten
 • Omgaan met werkdruk
 • Omgaan met weerstand

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van de training heb je de kennis over het aansturen van individuele medewerkers met aandacht voor de mens. Je bent in staat het beste uit iedere medewerker te halen. Het door jou opgestelde actieplan heb je vertaald in concrete doelen, deze heb je toegepast in de praktijk waardoor je een zichtbare verandering hebt doorgemaakt als leidinggevende. Dit is een aangename verandering voor zowel jou als jouw werknemers!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 24 – 40 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0