Iets voor jou?

Succesvoller communiceren

Succesvoller communiceren

575€

Over deze training

Wil jij meer impact in jouw communicatie? Dan is deze training wat voor jou!

 

Deze training richt zich op het versterken van jouw communicatieve vaardigheden in je werksituatie, waardoor je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt wordt vergroot. Tijdens de training komen communicatiemodellen, effectief communiceren richting anderen en actief luisteren aan de orde. Er wordt ingegaan op lastige situaties waarin communicatie bepalend is voor een succesvolle uitkomst. Denk hierbij aan het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met weerstand en omgaan met agressie.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding. De training ‘Succesvoller communiceren’ is ook te volgen middels een flexibel zelfstudieprogramma. Dit traject is volledig online en geheel zelfstandig te volgen.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die de communicatieve vaardigheden wil verbeteren.

Toelating

Om de training ‘Succesvoller communiceren’ te kunnen volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 7 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie, opdrachten en een zelf te maken actieplan. Daarnaast heb jij tijdens het volgen van de training 3 uur individuele begeleiding waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. Ook worden er tijdens de momenten doelen geconcretiseerd en praktijksituaties geanalyseerd. De afrondende opdracht is het opgestelde actieplan, deze wordt beoordeeld en besproken. De individuele begeleidingsmomenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Basiscommunicatie
 • Effectieve zender
 • Effectieve ontvanger
 • Feedback
 • Agressie
 • Communiceren met kinderen
 • Agressie bij kinderen

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van deze training heb je kennis over verschillende aspecten van communicatie. Je bent je bewust van de eigen manier van communiceren en kunt dit vertalen naar de praktijk. Het door jezelf opgesteld actieplan heb je vertaald in concrete doelen, deze heb je toegepast in de praktijk. Je hebt een zichtbare verandering doorgemaakt en je bent zeker van jouw communicatievaardigheden!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 24 – 40 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0