Iets voor jou?

Communicatie

Communicatie

575€

Over deze training

Deze training richt zich op het versterken van de communicatievaardigheden. Tijdens deze training komen communicatiemodellen, effectief communiceren richting anderen en actief luisteren aan de orde. Er wordt ingegaan op lastige situaties waarin communicatie bepalend is voor een succesvolle uitkomst. Denk hierbij aan het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met weerstand en omgaan met agressie. Door de persoonlijke aanpak middels individuele begeleiding, wordt de geleerde theorie direct toepasbaar en eigen gemaakt in de praktijk.

Doelgroep

Voor iedereen die zich wil verbeteren in zijn communicatieve vaardigheden

Programma

Deze training start met een online module die je zelfstandig doorloopt. Deze module sluit je af met een opdracht in de vorm van het schrijven van een (individueel) actieplan. Hieropvolgend zijn er 3 inidividuele contactmomenten (3 keer 1 uur) waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. Tijdens deze individuele contactmomenten wordt het actieplan besproken, doelen geconcretiseerd en praktijksituaties geanalyseerd.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van deze training heb je de kennis over verschillende aspecten van communicatie uitgebreid. Je bent je bewust van de eigen manier van communiceren en kunt dit vertalen naar de praktijk. Het door jezelf opgesteld actieplan heb je vertaald in concrete doelen, deze heb je toegepast in de praktijk waardoor je een zichtbare verandering hebt doorgemaakt en zeker bent van jouw communicatievaardigheden.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • één persoon
  • vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen. Klik hier voor informatie over het STAP-Budget.


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 24 – 40 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0