Iets voor jou?

Verbindend communiceren

Verbindend communiceren

1000€

Over deze training

Vind jij het lastig om jouw communicatie doeltreffend in te zetten en goed te handelen in lastige werksituaties? Dan is deze training wat voor jou!

 

In deze training leer jij de basisprincipes van het menselijke gedrag en krijg je inzicht in de gedragsvoorkeuren van jou en een ander. Met dit inzicht ga jij je verdiepen in hoe jouw communicatie zo doeltreffend mogelijk ingezet kan worden op het gebied van samenwerken, leidinggeven en conflicthantering om in elke situatie succesvol en verbindend te communiceren. Jouw algemene inzetbaarheid wordt vergroot doordat jij hebt geleerd praktische handvatten in te zetten om met vrijwel iedereen effectief samen te werken. Dit maakt situaties voor jou en anderen een stuk aangenamer!

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor middenkader, ZZP’ers en mensen in een rol met veel (externe) contacten.

Toelating

Om de training ‘Verbind communiceren’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 2 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie, vragen, opgaven en meerdere praktische opdrachten. Daarnaast heb jij 8 individuele begeleidingsmomenten. Deze momenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Analyseren van jouw gedrag.
 • Uitleg DISC (Dominant, Invloed, Statbiel, Consciëntieus) model.
 • DISC in samenwerking.
 • DISC in leiderschap.
 • DISC in conflicthantering .
 • Tips en tricks voor het succesvol en verbindend communiceren.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van training met een maximum van één jaar. Daarnaast ontvang jij aanvullend lesmateriaal.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training heb je geleerd wat de basisprincipes zijn van het menselijke gedrag en heb je jouw eigen gedrag uitgebreid geanalyseerd. Je begrijpt het DISC model en kunt deze toepassen in allerlei situaties in je persoonlijke en professionele leven. Op het gebied van samenwerken, leidinggeven en conflicthantering heb jij praktische tools welke je kunt inzetten om succesvol en verbindend te communiceren.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1000,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO +
Studiebelasting: 18 uur
Looptijd: 8 weken
Start: Wekelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0