Iets voor jou?

Het denken van de 21ste eeuw

Het denken van de 21ste eeuw

995€

Over deze training

Wil jij de 21e-eeuwse denkvaardigheden leren en deze toepassen binnen jouw organisatie? Dan is deze training wat voor jou!

 

Deze training helpt bij het vergroten van jouw algemene inzetbaarheid, omdat jij leert hoe 21e-eeuwse denkvaardigheden, -zoals het kritisch denken, creatief denken en oplossingsgericht denken ingezet kunnen worden binnen een organisatie. Aansluitend wordt behandeld hoe je conclusies van deze denkvormen kunt omzetten naar effectieve doelen voor de organisatie. Om deze doelen effectief tot uitvoering te brengen leer je hoe er kan worden omgegaan met weerstand tegen verandering onder teamleden.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding. De training ‘Het denken van de 21ste eeuw’ is ook te volgen middels een flexibel zelfstudieprogramma. Dit traject is volledig online en geheel zelfstandig te volgen.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die het kritisch, creatief en/of oplossingsgericht denken wil inzetten om doelen te realiseren binnen de organisatie.

Toelating

Om de training ‘Het denken van de 21ste eeuw’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 5 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie, praktijkgerichte opdrachten en een zelf te maken actieplan. Daarnaast heb jij tijdens het volgen van de training 3 uur individuele begeleiding waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. Ook worden er tijdens de momenten doelen geconcretiseerd en praktijksituaties geanalyseerd. De afrondende opdracht is het opgestelde actieplan, deze wordt beoordeeld en besproken. De individuele begeleidingsmomenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Denken van de 21e eeuw
 • Informatievaardigheden
 • Kritisch denken
 • Creatief denken
 • Oplossingsgericht denken

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van training met een maximum van één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van de training heb je kennis over de verschillende denkprocessen en heb jij handvatten om deze te kunnen omzetten tot resultaten. Je bent in staat om het creatief-, kritisch- en oplossingsgericht denken toe te passen binnen de organisatie en dit effectief te vertalen tot een haalbaar doel. Het door jezelf opgesteld actieplan heb je vertaald in concrete doelen, deze heb je toegepast in de praktijk waardoor je een zichtbare verandering hebt doorgemaakt als leidinggevende.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 24 – 40 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0