Iets voor jou?

Stress en Burn-out reductie

Stress en Burn-out reductie

997€

Over deze training

Ervaar jij stress in je werk en/of privé en wil jij hier op een creatieve manier mee leren omgaan? Dan is deze training wat voor jou!

 

Creativiteit is een zeer toegankelijke manier om allerlei processen in het brein aan te zetten die verschillende hormonen aanmaken die stress tegengaan en rust, ruimte en ontspanning geven. In deze training leer jij stress bij jezelf te herkennen en hier op een creatieve manier mee om te gaan om het stressniveau te laten zakken. Je staat steviger in je schoenen, wat een zichtbaar effect heeft voor je omgeving, zowel in je werksituatie als privé.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die stress ervaart en daar op een creatieve manier iets aan wil doen.

Toelating

Om de training ‘Stress en Burn-out reductie’ te volgen is geen specifieke vooropleiding of creatief vermogen vereist.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de 4 modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie en opdrachten. Daarnaast heb jij gedurende de training recht op 2 uur individuele begeleiding. Deze momenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Kennis over stress en de signalen van burn-out en stress.
  • Wat je kunt doen om stress te verminderen.
  • Hoe jouw intuïtie je kan helpen.
  • Hoe jij je geleerde theorie in de praktijk kunt inzetten.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar. Daarnaast krijg jij een werkboek thuisgestuurd met opdrachten en aanvullende lesstof.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van de training heb je kennis over stress en heb je handvatten om stress bij jezelf te verminderen. Jij kunt een burn-out voorkomen omdat je weet hoe en wanneer je even tijd voor jezelf moet nemen en hoe jij je energie het beste kunt inzetten. Dit is niet alleen voor jou een fijne verandering maar ook voor jouw werkgever, omdat jij hiermee financiële effecten voorkomt!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • Eén persoon
  • Vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 997,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: Alle niveaus
Studiebelasting: 40 – 60 uur
Looptijd: 2 – 3 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0