Iets voor jou?

Teams aansturen

Teams aansturen

995€
Trainer:
Vakgebied:

Over deze training

Wil jij leiderschapsvaardigheden ontwikkelen om het team zo effectief mogelijk te kunnen begeleiden? Dan is deze training wat voor jou!

 

Deze training richt zich op het vergroten van de leiderschapsvaardigheden en algemene inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, gericht op het aansturen van teams. Tijdens de training komt de rol van een leider en de verschillende psychologische processen binnen een team aan de orde. Er wordt dieper ingegaan op het beïnvloeden van deze processen vanuit een leiderschapsrol. Je leert hoe je teamwork gestimuleerd kan worden en hoe conflicten gemanaged kunnen worden, zodat je teams zo effectief mogelijk kunt begeleiden. De geleerde theorie wordt direct toepasbaar en eigen gemaakt in de praktijk.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding. De training ‘Teams aansturen’ is ook te volgen middels een flexibel zelfstudieprogramma. Dit traject is volledig online en geheel zelfstandig te volgen.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die werkzaam is en één of meerdere teams aanstuurt.

Toelating

Om de training ‘Teams aansturen’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 6 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie, opdrachten en een zelf te maken actieplan. Daarnaast heb jij tijdens het volgen van de training 3 uur individuele begeleiding waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. Ook worden er tijdens de momenten doelen geconcretiseerd en praktijksituaties geanalyseerd. De afrondende opdracht is het opgestelde actieplan, deze wordt beoordeeld en besproken. De individuele begeleidingsmomenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De rol van een leider
 • Psychologische processen
 • Teamgesprekken
 • Teamwork
 • Conflictmanagement
 • Verandering in de organisatie

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van de training heb je kennis over de verschillende dynamieken binnen een team en ben je bekend met de rol als leider binnen deze processen. Je bent in staat deze processen te herkennen en je bewust van je eigen verbindende functie binnen het team. Het door jezelf opgestelde actieplan heb je vertaald in concrete doelen, deze heb je toegepast in de praktijk. Jij hebt een zichtbare verandering doorgemaakt als leider van het team!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 24 – 40 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0