Iets voor jou?

Train de trainer + basistraining Gezonde leefstijl voor iedereen

Train de trainer + basistraining Gezonde leefstijl voor iedereen

1000€
Trainer:
Vakgebied:

Over deze training

Wil jij meer leren over een gezonde leefstijl om vervolgens andere mensen te stimuleren deze aan te nemen? Dan is deze training met persoonlijke begeleiding van een leefstijlprofessional uit de praktijk wat voor jou!

 

Aan het begin van deze training leer jij hoe je zelf fit blijft, balans houdt en zorgt dat je genoeg energie overhoudt voor zowel werk als privé. Vervolgens leer je over didactische middelen en coachtools in de verschillende fasen van het proces van gedragsverandering om de basistraining ‘Een gezonde leefstijl voor iedereen’ ook in jouw eigen netwerk te verzorgen. Je leert je cliënten (deelnemers) spelenderwijs gezondere keuzes te maken en geeft ze inzicht in onderliggende processen met het oog op blijvende gedragsverandering. Tijdens de training krijg je toegang tot een aantal apps ter ondersteuning van het proces, waaronder een voedingsapp voor persoonlijk op maat gemaakte gezonde voeding voor jouw cliënten. Gedragsverandering zorgt voor een gezonde leefstijl, een gezonde leefstijl maakt het verschil en vergroot de duurzame inzetbaarheid van een deelnemer op de arbeidsmarkt.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

De basistraining ‘Een gezonde leefstijl voor iedereen’ is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezonde leefstijl en duurzame inzetbaarheid. De training inclusief de trainersopleiding is voor HR-medewerkers, docenten, gediplomeerde (leefstijl-)coaches, gediplomeerde voedingsdeskundigen en medici/verpleegkundigen met affiniteit tot leefstijlgeneeskunde.

Toelating

Om de training ‘Train de trainer + basistraining Gezonde leefstijl voor iedereen’ te volgen wordt verwacht dat je werkzaam bent in een van de bovengenoemde functies en je hiervoor beschikt over de juiste diploma’s en/of certificaten.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de 20 modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, casussen, reflecties en praktijkoefeningen. Je start met de basistraining ‘Gezonde leefstijl voor iedereen’ om vervolgens de ‘Train de trainer | Gezonde leefstijl voor iedereen’ te volgen. Tijdens de training zijn er 6 online bijeenkomsten, deze momenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda! De afrondende opdracht bestaat uit het aanleveren van een portfolio welke bestaat uit een voedings- en beweegadvies, de scores van de drie vitaliteitsmetingen en een casus, persoonlijk leefstijladvies en filmopname van een coachgesprek voor een proef cliënt.

Leermiddelen & startdatum

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar. Daarnaast ontvang je aanvullend lesmateriaal, voorbeelden van lekkere en gezonde recepten, een Body & Mind vitaliteitscheck, toegang tot verschillende apps en andere coachtools.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training weet jij hoe je regie kunt (terug)nemen over je eigen vitaliteit en hoe je met kleine stapjes blijvende verbeteringen kunt aanbrengen op het gebied van een gezondere levensstijl. Jij kunt deze kennis nu gaan overbrengen op jouw cliënten om ze stap voor stap op weg te begeleiden naar een gezondere leefstijl middels blended learning onderwijs! Daarnaast ontvang je na afronding 60 BGN accreditatiepunten!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • Eén persoon
  • Vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 1995,-


 

Resultaat: Certificaat + 60 BGN accreditatiepunten
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 120 – 200 uur
Looptijd: 6 – 12 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0