Iets voor jou?

Meer regie en balans in je werk

Meer regie en balans in je werk

850€

Over deze training

Wil jij de regie weer in eigen handen nemen om meer vrijheid en rust te creëren op het werk? Dan is deze training wat voor jou!

 

Heb jij ook last van een hoge werkdruk(beleving) en/of worstel je met alle taken en verantwoordelijkheden die op je afkomen? Die hoge werkdruk en/of de beleving hiervan zorgt er soms voor dat je minder plezier hebt in je werk en niet die kwaliteit kan leveren die je zou willen leveren. Je laat je teveel leiden door de waan van de dag en hebt niet het idee dat je grip hebt op jouw agenda. In deze training leer jij in 3 stappen hoe jij weer met meer plezier naar het werk gaat.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die werkzaam is en meer grip, rust en balans op het werk wil krijgen.

Toelating

Om de training ‘Meer regie en balans in je werk’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal hbo-denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 3 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie en opdrachten. Daarnaast heb jij tijdens het volgen van de training 3 uur individuele begeleiding waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. De individuele begeleidingsmomenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda! De afrondende opdracht bestaat uit het aanleveren van een portfolio welke bestaat uit een huidige en gewenste weekplanning, 4 reflecties en een plan van aanpak voor het komende half jaar.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Stap 1: Kom tot jouw ideale weekplanning
  • Stap 2: Zeg ‘gewoon’ eens nee
  • Stap 3: Mindful aan het werk

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training heb jij geleerd hoe je nee kunt zeggen, taken kan afstoten en de juiste balans durft te kiezen. Door de praktische ondersteuning te kunnen combineren met het luisteren naar je eigen lichaam, kun jij nu optimale resultaten behalen en met meer plezier en energie naar jouw werk gaan. Jij bent nu van alle markten thuis en kan omgaan met alle taken en verantwoordelijkheden!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • Eén persoon
  • Vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 850,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: HBO
Studiebelasting: 15 uur
Looptijd: 4 – 8 weken
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0