Iets voor jou?

Train de trainer | Gezonde leefstijl voor iedereen

Train de trainer | Gezonde leefstijl voor iedereen

995€
Trainer:
Vakgebied:

Over deze training

Wil jij mensen stimuleren om een gezonde leefstijl aan te nemen of te houden? Dan is deze training wat voor jou!

 

Als Impact leefstijltrainer begeleid je individuele cliënten via een unieke route, een mix van onderwijs en coaching, stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl. Je bent onderwijsbegeleider én coach. Je leert je cliënten (deelnemers) spelenderwijs gezondere keuzes te maken en geeft ze inzicht in onderliggende processen met het oog op blijvende gedragsverandering. Je leert didactische middelen en coachtools inzetten in de verschillende fasen van het proces van gedragsverandering. Je krijgt toegang tot een aantal apps ter ondersteuning van het proces, waaronder een voedingsapp voor persoonlijk op maat gemaakte gezonde voeding voor jouw cliënten. Deze gedragsverandering zorgt voor een gezonde leefstijl, een gezonde leefstijl maakt het verschil en vergroot de duurzame inzetbaarheid van een deelnemer op de arbeidsmarkt.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor:

  • Geselecteerde kandidaten met de juiste vooropleiding(en) en ervaring waaronder de basistraining Gezonde leefstijl voor iedereen.
  • Trainers / Individueel begeleiders die een passie hebben voor gezond leven en voor mensen.
  • Trainers / Individueel begeleiders die ervan houden om cliënten in hun kracht te zetten en ze te zien opbloeien met een gezondere leefstijl.
  • Trainers / Individueel begeleiders die aandacht hebben voor de mens achter de hulpvraag.
Toelating

Om de training ‘Train de trainer | Gezonde leefstijl voor iedereen’ te volgen, dien je de basistraining ‘Gezonde leefstijl voor iedereen’ te hebben afgerond.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de 8 modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, casussen, reflecties en praktijkoefeningen. Daarnaast zijn er 6 online bijeenkomsten, deze momenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda! De afrondende opdracht bestaat uit het aanleveren van een portfolio welke bestaat uit een voedings- en beweegadvies, de scores van de drie vitaliteitsmetingen en een casus, persoonlijk leefstijladvies en filmopname van een coachgesprek voor een proef cliënt.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training kun jij cliënten stap voor stap op weg begeleiden naar een gezondere leefstijl middels blended learning onderwijs. Daarnaast ontvang je na afronding 60 BGN accreditatiepunten!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • Eén persoon
  • Vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-


 

Resultaat: Certificaat + 60 BGN accreditatiepunten
Niveau: MBO +
Studiebelasting: 50 – 70 uur
Looptijd: 3 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0