Iets voor jou?

Michiel Mollink

CEO

Mijn naam is Michiel Mollink, mede-eigenaar van Impact training & advies. Mijn motto is mooie dingen doen met mooie mensen. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond, ben ondernemend en creatief. Toen de vraag gesteld werd of wij Impact training & advies wilden overnemen, heb ik er niet lang over na hoeven denken. Dit gaan we doen!

Ik vind het mooi om te creëren, kansen te zien en samen te benutten. Dat ik dat mag doen binnen het onderwijs zit waarschijnlijk in het bloed en heb ik mogen erven van mijn vader en opa die hier ook actief in zijn geweest. Misschien heeft het stiekem meeluisteren naar de lessen die mijn vader gaf binnen de zorg en welzijn toch meer gedaan dan ik in basis had kunnen vermoeden.

Terugkijkend in mijn ondernemende carrière heb ik veel geleerd, kennis die ik graag inzet om samen met mijn collega’s en samenwerkingspartners mooie onderwijsprogramma’s en trainingen aan te bieden die leiden tot de gewenste verandering van het individu. Innovatie en vernieuwend willen zijn, drijven mij om iedere dag weer een bijdrage te kunnen leveren aan onze product-dienstverlening waarmee wij maatschappelijke impact willen creëren. Ik vind het belangrijk dat mensen op alle niveaus zich kunnen blijven ontwikkelen op een gepersonaliseerde en aantrekkelijke manier; bij ons op kantoor vertaal ik dat meestal in “fun and function”.

Ik sta open voor nieuwe contacten en ideeën. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem dan gerust contact met mij op.