Iets voor jou?

Terug in je kracht

Terug in je kracht

1000€

Over deze training

Wil jij weer de leiding nemen over je leven, de volgende stap zetten en ontdekken welke baan niet alleen goed aansluit bij jouw kennis en expertise, maar ook waarin je je gelukkig voelt en van betekenis bent? Dan is deze training wat voor jou!

 

Persoonlijk leiderschap is niet alleen een vaardigheid, het is een levenshouding. Het betekent dat je bewust de regie neemt over jouw pad, niet alleen in je werk maar ook als mens. Juist nu, in een tijd van snelle veranderingen en hoge verwachtingen zijn persoonlijk leiderschap en eigenaarschap belangrijke voorwaarden om je eigen koers te bepalen en je hart te volgen. Maar hoe zorg jij er nu voor dat je de juiste keuzes maakt en een richting opgaat die past bij wie je bent, en wat voor jou belangrijk is in je werk en je privéleven.

 

In deze training leer je hoe je met de wet van aantrekkingskracht in 7 concrete stappen persoonlijk leiderschap ontwikkelt. Je ontdekt waar jouw kennis, kwaliteiten, expertise en je passie ligt en welke baan het beste bij past. Je leert hoe je je oude patronen en belemmerende overtuigingen doorbreekt, die het jou lastig maken om je hart te volgen. Je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk zijn. Je waarden op de diepere lagen geven richting aan je leven. Ze zijn de basis voor persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Je waarden zijn je innerlijk kompas, omdat ze je helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Verder leer je hoe je een goede balans houdt tussen werk en privé, waardoor je meer geluk, meer rust en minder stress ervaart. 

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. In de training krijg je naast de online videolessen, meditaties en praktische werkboeken 7 live-online groepsbijeenkomsten waarin je een verdieping krijgt op de lesstof en waarin je al je vragen persoonlijk aan de trainer kunt stellen.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die toe is aan de volgende stap in werk, een betere balans tussen werk- en privéleven wil, gelukkig wil zijn en wil ontdekken hoe je met de wet van aantrekkingskracht je ideale baan manifesteert.

Toelating

Om de training ‘Terug in je kracht’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

De training ‘Terug in je kracht’ bestaat uit 7 modules, deze volg je in de online leeromgeving. De training bestaat uit theorie, videolessen, praktijkopdrachten en meditaties. Per module is er een live-online groepsbijeenkomst met verdieping en de mogelijkheid om al je vragen te stellen. De live-online groepsbijeenkomsten zijn echt een toegevoegde waarde! Je ontmoet de andere deelnemers, je hebt rechtstreeks contact met de trainer en je krijgt direct antwoord op al je vragen. Je haalt het meeste uit de training als je hier live-online bij aanwezig bent. Er wordt er een opname gemaakt, zodat je niets mist als je er een keer niet bij kunt zijn.

Dit zijn de 7 modules van de training ‘Terug in je kracht’:

 • Stap 1: Je waarden als krachtbron
 • Stap 2: De juiste doelen stellen
 • Stap 3: Intuïtief doelen kiezen
 • Stap 4: Visualiseren als krachtbron
 • Stap 5: Belemmerende gedachtes en blokkades doorbreken
 • Stap 6: De kunst van het ontvangen
 • Stap 7: Van Weten naar Doen

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training krijg je toegang tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum één jaar. Daarnaast ontvang jij tijdens het volgen van de training aanvullend lesmateriaal waaronder een werkboek en mooie meditaties.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training kan jij verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Je hebt alle tools en technieken om je te richten op de baan waarin je passie, je kennis en je expertise tot zijn recht komt. Je weet hoe je oude patronen doorbreekt om je hart te volgen en hoe de wet van aantrekkingskracht werkt. Hierdoor zal je ervaren dat jouw vitaliteit en weerbaarheid wordt verhoogt. Je krijgt meer werkplezier en je hebt een betere balans tussen werk- en privé.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

” De training terug in je kracht heeft al zoveel voor mij betekend. Er komt steeds meer en meer duidelijkheid waar ik voor bedoeld ben en vast zat in mijn huidige werk richting. ‘Toevalligheden’ die mij extra bevestiging gaven. De kernwaarden zijn de basis en zojuist heb ik met kriebels en ontroering een beeld gekregen bij het afronden van mijn logo. Om over de mooie lessen daarbij nog niet eens te spreken, waardevol voor mij en mijn gezin.”

– Ilona, Kindercoach

 

Kosten: € 650,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO +
Studiebelasting: 50 – 70 uur
Looptijd: 3- 4 maanden
Start: 2 Maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0