Iets voor jou?

Gezonde leefstijl voor iedereen

Gezonde leefstijl voor iedereen

995€

Over deze training

Lukt het jou maar niet om een gezonde leefstijl aan te houden en merk jij dat je weinig energie overhoudt voor zowel als privé? Dan is deze training wat voor jou!

 

Een gezonde leefstijl maakt het verschil en het vergroot jouw duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. In deze training leer jij hoe je fit blijft, balans houdt en zorgt dat je genoeg energie overhoudt voor zowel werk als privé. Met kleine doelgerichte stappen worden jouw doelen behaald.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten, en één op één begeleiding. Wil jij na afronding deze basistraining ook in jouw eigen netwerk verzorgen? Volg dan deze training in combinatie met de train de trainer.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor:

 • Iedereen die geïnteresseerd is in het aanleren van een gezondere leefstijl, gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad met betrekking tot voeding en beweging.
 • Mensen met lage netto inkomens die zich normaliter geen persoonlijke leefstijlcoach kunnen veroorloven.
 • Personen die persoonlijke leefstijlbegeleiding nodig hebben, maar niet in aanmerking komen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie.
 • Gediplomeerde voedingsdeskundigen, HBO-hulpverleners en leefstijlcoaches die geïnteresseerd zijn om deze training in het eigen netwerk te verzorgen. Deze training is dan een voorbereiding op de vervolgscholing, de ‘Train de trainer een gezonde leefstijl voor iedereen’, die ook bij ons te volgen is. Als je beide trainingen met goed gevolg hebt afgerond, kun je je eigen coachpraktijk ermee upgraden of de basistraining Een ‘Gezonde leefstijl voor iedereen’ in jouw bedrijf of organisatie uitrollen. Zo maken we samen een gezond verschil met impact!
Toelating

Om de training ‘Gezonde leefstijl voor iedereen’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal mbo-denkniveau.

Programma

Deze training volg je in een online leeromgeving en je kunt de 12 modules in eigen tempo doorlopen. De training bestaat uit theorie, casussen, reflecties en praktijkoefeningen. Daarnaast heb jij recht op 3 uur individuele begeleiding, tijdens deze momenten bespreek jij met jouw persoonlijke leefstijlbegeleider wat goed gaat en waar jij tegengaan loopt. Deze momenten worden in overleg met jouw begeleider ingepland. Daarnaast maak je zelf afspraken met jouw begeleider over tussentijdse bereikbaarheid bij vragen. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda! De training wordt afgesloten met een vitaliteitstest. De uitkomsten worden besproken met jouw begeleider.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Hoe blijf je vitaal en duurzaam inzetbaar.
 • Hoe om te gaan met gezonde voeding.
 • Leer te stoppen met ongezonde leefstijlen.
 • Leren om op een slimme manier voldoende te bewegen.
 • Hoe jij je grenzen aan kunt geven om energie over te houden voor wat jij echt belangrijk vindt.
 • Het gezond makende effect van positieve emoties.

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum van één jaar. Daarnaast ontvang je aanvullend lesmateriaal, voorbeelden van lekkere en gezonde recepten en een Body & Mind vitaliteitscheck.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training weet jij hoe je regie kunt (terug)nemen over je eigen vitaliteit en hoe je met kleine stapjes blijvende verbeteringen kunt aanbrengen op het gebied van een gezondere levensstijl. Je immuunsysteem krijgt een boost en je bent beter beschermd tegen ziekten en aandoeningen en herstelt beter als je door ziekte geveld wordt. Jij voelt je weer fit en kunt de dagelijkse uitdagingen van het leven weer aan!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-


 

Resultaat: Certificaat
Niveau: MBO +
Studiebelasting: 120 uur
Looptijd: 3 maanden
Start: 3 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0