Iets voor jou?

Mensgericht leidinggeven

Mensgericht leidinggeven

995€
Vakgebied:

Over deze training

Deze training richt zich op het vergroten van de leiderschapsvaardigheden in het aansturen van individuele medewerkers. Tijdens de training leer je wat het betekent om de volledige potentie van medewerkers te realiseren, vanuit de rol van een leidinggevende. Dit begint bij het creëren van betrokkenheid vanuit medewerkers en hen uitnodigen om te werken vanuit hun persoonlijke krachten. De training biedt tevens handvatten om groei bij medewerkers aan te moedigen via effectieve feedback. Ook leer je om te gaan met weerstand onder personeel. Door de persoonlijke aanpak middels individuele begeleiding, wordt de geleerde theorie direct toepasbaar en eigen gemaakt in de praktijk.

Doelgroep

Voor iedereen die werkzaam is met een leidinggevende positie.

Programma

Deze training start met een online module die je zelfstandig doorloopt. Deze module sluit je af met een opdracht in de vorm van het schrijven van een (individueel) actieplan. Hieropvolgend zijn er 3 individuele contactmomenten (3 keer 1 uur) waarin je begeleid wordt in het toepassen van de kennis in de praktijk. Tijdens deze individuele contactmomenten wordt het actieplan besproken, doelen geconcretiseerd en praktijksituaties geanalyseerd.

Wat levert het je op?

Na het doorlopen van de training heb je de kennis over het aansturen van individuele medewerkers met aandacht voor de mens en ben je in staat het beste uit iedere medewerker te halen. Het door jezelf opgesteld actieplan heb je vertaald in concrete doelen, deze heb je toegepast in de praktijk waardoor je een zichtbare verandering hebt doorgemaakt als leidinggevende.

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

  • één persoon
  • vrijgesteld van BTW
  • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

  • Flexibel starten
  • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
  • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 995,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen. Klik hier voor informatie over het STAP-Budget.


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: MBO / HBO
Studiebelasting: 24 – 40 uur
Looptijd: 2- 5 maanden
Start: 2 maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0