Iets voor jou?

Vergroot je impact

Vergroot je impact

575€
Trainer:
Vakgebied:

Over deze training

Wil jij meer invloed en draagvlak creëren om jouw innovatie ideeën te kunnen toepassen binnen de organisatie? Dan is deze training wat voor jou!

 

In deze training volg je een interactieve leerreis om meer invloed en draagvlak te creëren. Het uitgangspunt is een idee of probleemoplossing waar de organisatie waar jij werkzaam bent veel aan heeft. In 8 stappen maak je kennis met de verschillende facetten die je ondersteunen bij het vergroten van jouw impact.

 

Impact training & advies richt het onderwijs zo veel mogelijk persoonlijk en met individuele aandacht in. Dit traject is volledig online en geheel zelfstandig te volgen. De training ‘Vergroot je impact’ is ook te volgen middels een training met individuele begeleiding. Dit traject wordt vormgegeven door online theorie, opdrachten en één op één begeleiding.

Doelgroep & toelating

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die werkzaam is binnen een organisatie die meer impact en draagvlak wil genereren voor hun innovatieve ideeën.

Toelating

Om de training ‘Vergroot je impact’ te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. We verwachten wel dat je beschikt over minimaal hbo-denkniveau.

Programma

Deze training bestaat uit 8 modules, deze volg je in een online leeromgeving in je eigen tempo. De training bestaat uit theorie en opdrachten. Bij aanvang van de training beschrijf jij voor welk idee je draagvlak wilt creëren. De afrondende opdracht is tweeledig en bestaat uit het analyseren van het proces rond het introduceren van het idee en een eindreflectie op jouw ervaringen gedurende de training. De online leeromgeving biedt de mogelijkheid om bij vragen contact op te nemen met jouw trainer. Lekker makkelijk want dan past het in jouw agenda!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Inleiding training
 • Krijg de onderste steen boven rond jouw leiderschap
 • Verhoog je presentatiebewustzijn
 • Speelveld en stakeholders
 • Structuren en processen
 • Actief draagvlak creëren
 • Facetten voor vervolgsucces
 • Terug- en vooruitblik

Leermiddelen & toegang

Leermiddelen

Bij het volgen van de training wordt er toegang verleend tot de digitale leeromgeving. Jij hebt deze toegang t/m afronding van de training met een maximum één jaar.

Toegang

De definitieve startdatum van de training wordt gecommuniceerd met jouw begeleider. Vlak voor aanvang van de training ontvang jij de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Wat levert het je op?

Na afronding van de training ben jij bewust van je eigen leiderschapskwaliteiten en weet jij hoe je eigen invloed vergroot kan worden door het bewust inzetten van (non)verbale communicatie. Gedurende de training heb jij inzichtelijk gemaakt welke processen in de keten bewegen bij het invoeren van jouw plan, waardoor het zicht op haalbaarheid toeneemt. Je weet aan welke randvoorwaarden het plan moet voldoen om het daadwerkelijk te implementeren. Jij bent bewust van je eigen groei en kan je eigen impact vergroten. Je hebt bijgedragen aan je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw organisatie!

Investering

Impact training & advies hanteert een transparante prijsstelling. Alle prijzen zijn all-in en gebaseerd op:

 • Eén persoon
 • Vrijgesteld van BTW
 • Inclusief lesmateriaal en eventuele examinering & certificering

Waarom kiezen voor Impact training & advies?

 • Flexibel starten
 • Sluit aan bij jouw leervoorkeur
 • Subsidie advies en transparante prijs

Kosten: € 575,-


 

Resultaat: Bewijs van deelname
Niveau: HBO
Studiebelasting: 40 – 60 uur
Looptijd: 4- 6 maanden
Start: 2 Maandelijks

Beoordelingen

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 stars 0