Iets voor jou?

Duurzame inzetbaarheid

Duurzaam inzetbare medewerkers doen hun werk met energie, leren en ontwikkelen zich, kunnen het werk fysiek en mentaal aan en zijn in staat om hun werk nu én in de toekomst te behouden.

Wat bieden we?

Impact training & advies biedt een uiteenlopend pakket van activiteiten aan om organisaties te ondersteunen bij de inzet op duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Eigen regie

Medewerkers zijn eigenaar van hun eigen duurzame inzetbaarheid en het is voor hen van belang om inzetbaar te zijn en te blijven. Uiteraard ligt er een gedeeld belang en verantwoordelijkheid bij de werkgever, die de randvoorwaarden moeten creëren voor het nemen van de eigen regie.

Impact training & advies stelt de eigen regie van medewerkers centraal.

Aanbod Impact duurzame inzetbaarheid

Stap in je eigen kracht (NLP)

In deze training leer jij vanuit de 10 basisprincipes van NLP inzicht te krijgen in je eigen handelen en (vaste) patronen. Je gaat inzien…

Meer regie en balans in je werk

In deze training leer jij in 3 stappen hoe jij om kunt gaan met een hoge werkdruk en alle taken en verantwoordelijkheden die op jou afkomen…

De kracht van zelfpromotie

In deze training bouw je in 7 stappen aan verschillende facetten van jouw personal brand. Hierdoor ben jij in staat om jezelf, zowel online als offline, op een prettige wijze te promoten…

Een duurzaam inzetbare medewerker

Leert en ontwikkelt zich

Werk verandert en daarmee ook de eisen die aan werkenden worden gesteld. Om de huidige functie goed uit te kunnen voeren, nu en in de toekomst, is het van belang dat de medewerker bijblijft en de benodigde kennis en vaardigheden leert en ontwikkelt.

Heeft een gezonde leefstijl

Ook gezondheid is van invloed op de mate waarin een medewerker inzetbaar is. Door te werken aan een gezonde leefstijl, is de kans groter dat een medewerker gezond aan het werk blijft. Het gaat hierbij om zowel fysiek als mentaal gezond zijn en blijven.

Zet loopbaanstappen

Soms sluiten de wensen en competenties van de medewerker niet meer aan op de (toekomstige) eisen van de werkgever. Dan is het nodig om loopbaanstappen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies om jou verder te helpen, maak nu gelijk een afspraak

Contact

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je! Ook voor advies over welke lening het beste past bij jouw situatie. Chat met ons of neem contact met ons op. 

Wat klanten zeggen

Uitstekend

voldoende, een redelijke ervaring

Fijn dat de training in eigen tijd gevolgd kon worden. Duidelijke training.

Jamie

Onze reviews

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer geinspireerd geraakt door het volgen van deze training

Nannette, 1 uur geleden

Onze reviews

Ook interessant

Subsidieregeling Praktijkleren

De Subsidieregeling Praktijkleren is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor het begeleiden van een leerling of student.

(MDIEU)

MDIEU is een tijdelijke Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden, die loopt van 2021 t/m 2025. 

SLIM-subsidie

De SLIM-subsidie staat voor Subsidieregeling Leren en ontwikkelen In het Mkb. 

Samenwerken

Impact training & advies gelooft in het bundelen van krachten en wil samen met experts in de markt het netwerk opbouwen